Ny miljøvenlig primer

oprettet d.

PPG lancerer som de første inden for branchen en miljøvenlig primer. PPG® brandet har længe fokuseret på bæredygtighed som et vigtigt element, og vores løbende indsats for at hjælpe miljøet har nu resulteret i lanceringen af DP3000 - Enviro Primer Surfacer.

PPG® brandet har længe fokuseret på bæredygtighed som et vigtigt element, og vores løbende indsats for at hjælpe miljøet har nu resulteret i lanceringen af DP3000 - Enviro Primer Surfacer.


Denne innovative nye primer er det første autoreparationsprodukt nogensinde, der indeholder PET-flager fra genbrugsplast som råmateriale.

"PPG's produkter anvendes af værksteder verden over, og vi føler, at vi har et ansvar for at gøre alt, hvad vi kan, for at reducere deres miljøpåvirkning. Vi har udviklet DP3000 ved hjælp af den mest avancerede teknologi for at give lakerere et bæredygtigt produkt uden at gå på kompromis med ydelse og reparationskvalitet," siger Marketingchef Nordic hos PPG Marianne Frandsen.

Takket være genbrug af den type PET-plast, der normalt findes i drikkeflasker og fødevareemballage, bidrager PPG brandet til at reducere mængden af affald på lossepladser. Udviklingen af DP3000 er også tæt knyttet til OEM-målsætningen om at øge andelen af genbrugsmateriale, der anvendes ved fremstillingen af nye biler.

Primeren har desuden forbedrede egenskaber og fordele, der øger værkstedets lønsomhed, da reparationen bliver perfekt "første gang". DP3000 er hurtig og nem at påføre og har en fremragende flydeevne og en enestående modstandsdygtighed over for løbere, så resultatet bliver en jævn, glat finish. Primeren er samtidig nem at slibe, så værkstedet kan spare endnu mere tid og reducere arbejdsomkostningerne.

DP3000 fås i tre grå nuancer med egen hærder. Primeren er mild og ikke-aggressiv og kan derfor bruges på selv de sarteste OEM-underlag. Resultatet er en holdbar finish af høj kvalitet - hver gang.

DP3000 er lakererens førstevalg, da produktet er miljøvenligt - uden at gå på kompromis med ydelsen. 
 

http://scan.ppgrefinish.com/da/om-ppg/nyheder/2011/11/ppg-lancerer-som-de-foerste-inden-for-branchen-en-miljoevenlig-primer/


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar