Forbrugsmateriale

SELEMIX består af flere koncentrerede kvalitetsfarvebaser og et bredt udvalg af bindemidler. Tilsammen giver disse komponenter et laksystem, der er skræddersyet til at opfylde dine krav til ydelse, kvalitet og pris.

Sammen med traditionelle opløsningsmiddelfortyndbare produkter har SELEMIX udviklet alternative vandfortyndbare lakker til alle slags metaloverflader for at opfylde EU’s VOC-direktiv om begrænsning af emissioner af flygtige organiske forbindelser. Uanset hvad du skal lakere ...Kan Selemix levere den rigtige løsning til opgaven.

SELEMIX byder ikke alene på enestående fleksibilitet ved lakering af næsten alle underlag, men også på et enormt udvalg af farvekombinationer og fremragende farvenøjagtighed. Recepterne dækker alle førende internationale farvestandarder samt en lang række industrielle og offentlige farvereferencer.

Hver farve er specielt sammensat inden for hver af de tre største kemiske familier – polyurethan, syntetisk og cellulose. Disse individuelle recepter sikrer førsteklasses farvenøjagtighed, uanset hvilken finish du vil opnå.

SELEMIX understøttes af en række avancerede farvestøtteværktøjer såsom spektrofotometer, farvevifter af høj kvalitet og en komplet online-farveservice.

Teknisk assistance, professionelle kurser og online-farveservice tilbydes lokalt for at sikre dig komplet support og rådgivning, når du skal vælge den bedste lakeringscyklus.  Selemix er din vigtigste lokale partner.